MijnGezondheid.net

 

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts en assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

 

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Als u bent ingeschreven als patiënt in onze praktijk, kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

 

Is MijnGezondheid.net veilig?
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een (mobiele) telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl. 

 

Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Bij MijnGezondheid.net kunt u inloggen met uw DigiD met smscode of met uw DigiD app.
Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts.

 

Eenmalig inschrijven MGN
Om het patientenportaal van het computersysteem van uw huisarts te kunnen gebruiken dient u zich eenmalig in te schrijven. Dit kunt u doen door op Aanmelden te klikken en het aanmeldformulier in te vullen:


 Aanmelden  (Geef als telefoonnummer zo mogelijk uw 06-nummer op)

 

Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u een bevestigingsmail van uw huisarts.De MedGemak-app is vanaf nu beschikbaar!
MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

 

Wilt u gebruik maken van de app? Dan moet u eerst zijn aangemeld voor MijnGezondheid.net (zie de stappen hierboven).

 

De MedGemak-app kunt u downloaden in de App Store/Play Store. Daarna moet u de app eenmalig registreren. Hiervoor moet u eenmalig de app koppelen aan uw MijnGezondheid.net account. In de folder ziet u stap voor stap hoe u dit kunt doen.  Folder Medgemak registreren

 

Kijk voor meer informatie op:

https://home.mijngezondheid.net/ondersteuning/


Inloggen voor MijnGezondheid.net
Bent u reeds aangemeld bij MijnGezondheid.net, klik hieronder om naar de inlogpagina te gaan:

 

MGN nieuw logo