Nieuw gezicht in de praktijk – Martine den Otter

Otter

 

Mijn naam is Martine den Otter.
Sinds april 2021 ben ik werkzaam in de praktijk van Dr. Topouria. Ik heb inmiddels 10 jaar ervaring als huisarts en voer mijn vak met veel plezier uit. Mijn vaste werkdag is op maandag. Incidenteel zal ik op andere dagen de praktijk ondersteunen bij drukte of vakantiewaarneming.
Naast mijn werk in de dagpraktijk werk ik als medisch manager bij Huisartsenposten Rijnmond en als docent bij een nascholingsorgaan voor eerstelijns zorgprofessionals. Deze combinatie maakt dat ik op een veelzijdige manier met mijn vak bezig kan zijn.

 

We hebben goed nieuws! Vanaf 1 juli 2020 kunt u uw medisch dossier zelf online bekijken via het patientenportaal MijnGezondheid.net

 

Mijngezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts en assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

 

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Als u bent ingeschreven als patiënt bij een van de huisartsen in onze praktijk, kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

 

Is MijnGezondheid.net veilig?
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een (mobiele) telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl. 

 

Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Bij MijnGezondheid.net kunt u inloggen met uw DigiD met smscode of met uw DigiD app.
Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts.

 

Eenmalig inschrijven MGN
Om het patientenportaal van het computersysteem van uw huisarts te kunnen gebruiken dient u zich eenmalig in te schrijven. Dit kunt u doen door op Aanmelden te klikken en het aanmeldformulier in te vullen:


 Aanmelden  (Geef als telefoonnummer zo mogelijk uw 06-nummer op)

 

Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u een bevestigingsmail van uw huisarts.De MedGemak-app is vanaf nu beschikbaar!
MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

 

Wilt u gebruik maken van de app? Dan moet u eerst zijn aangemeld voor MijnGezondheid.net (zie de stappen hierboven).

 

De MedGemak-app kunt u downloaden in de App Store/Play Store. Daarna moet u de app eenmalig registreren. Hiervoor moet u eenmalig de app koppelen aan uw MijnGezondheid.net account. In de folder ziet u stap voor stap hoe u dit kunt doen.  Folder Medgemak registreren

 

Kijk voor meer informatie op:

https://home.mijngezondheid.net/ondersteuning/


Inloggen voor MijnGezondheid.net
Bent u reeds aangemeld bij MijnGezondheid.net, klik hieronder om naar de inlogpagina te gaan:

 

MGN nieuw logo

Niet verschijnen bij de huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistente zonder af te bellen kan consequenties hebben. Om het aantal niet nagekomen afspraken terug te dringen hanteren wij, naar landelijke richtlijnen, en wegblijftarief voor patiënten die wegblijven van een afspraak zonder dat tijdig te melden